Razvan Norocel - Organizatia Suedeza

Alerg pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale severe

500 RON Donatii stranse
25% Complete
2,000 RON Target
8 Donatii

 

Alerg pentru o minte si un trup sanatos, pentru mine dar si pentru copiii si prietenii mei care consider ca au nevoie de repere in viata .

Cred cu tarie ca diferenta sta in lucruri marunte si ca e de datoria noastra, a fiecaruia sa ne ajutam semenii care au nevoie asa ca , sunt onorat sa sustin cauza voastra .

Vrei sa dai si tu o mana de ajutor?

Doneaza si tu pentru remobiliarea apartamentelor in care stau tinerii cu dizabilitati intelectuale.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizatia Suedeza

Misiunea Organizaţiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi vârstnicilor prin servicii şi intervenţii adaptate nevoilor individuale.

Diferenţa stă în lucrurile mărunte!

Avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a strânge un buget de 6000 euro pentru remobilarea a trei centre rezidenţiale, ceea ce de mai bine de 20 de ani, inseamna ACASA, pentru tinerii nostri. Cu acesti bani vom inlocui  mobilierul vechi  si deteriorat de mai bine 22 de ani cu paturi, dulapuri, scaunele şi minibirouri precum şi accesoriile necesare noi.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituți

8 Donatii

04 Oct 2014
Succes!
19 Sep 2014
Mi-ar fi plăcut să aflu mai multe detalii despre organizație, însă mă bazez pe discernământul lui Răzvan. De data asta.
15 Sep 2014
15 Sep 2014
:)
14 Sep 2014
14 Sep 2014
Suntem oameni!
14 Sep 2014