Oana Mihăilescu - Organizatia Suedeza

Nimic nu se compara cu o masa calda, pregatita cu multa dragoste!

180 RON Donatii stranse
9% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii

 

Performanta maxima pe care am atins-o in sport, a fost sa alerg 3 ture de parc in IOR, ceea ce inseamna aproximativ 10 km.

Anul acesta, am acceptat provocarea sa alerg 21 de km,  la primul meu Semimarathon in 17 mai!

Avand in vedere ca antrenamentele pot sa le fac doar la 5:00 a.m. pentru a putea sa imi dublez performanta, motorul care ma impinge sa ma dau jos din pat la ore atat de nerezonabile, cand toata lumea savureaza somnul cel mai dulce  este dorinta de contribui la mobilarea si utilarea bucatariei in care se va gati o masa calda, pregatita cu multa dragoste pentru copii si tinerii care vin la centrul de zi din Voluntari!

Rolul de mama pentru cei doi baieti pe care ii am, ma ajuta sa inteleg si mai bine cat de importanta este o masa calda, pregatita cu multa afectiune pentru copiii si tinerii cu dizabilitati care vin zilnic la Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, care zilnic fac eforturi pentru a invata ceva nou, pentru a depasi dizabilitatile.

Doar mobilarea bucatariei a fost estimata la 10.000 de ron, pentru a putea primi avizele de functionare si pentru a se putea gati mancarea tinerilor in conditii decente, asa ca orice donatie este binevenita!

Impreuna putem sa oferim bucuria unei mese calde, pregatite chiar la centrul organizatiei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizatia Suedeza

Misiunea Organizaţiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi vârstnicilor prin servicii şi intervenţii adaptate nevoilor individuale.

O masa calda si sanatoasa!

Ajuta-ne sa strangem 10.000 ron pentru a dota si mobila aceasta bucataria, astfel incat sa putem gati o masa calda pentru copii si tinerii cu dizabilitati severe ce vin zilnic la noi in centru.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donatii

Multumesc pt ca mi-ai indeplinit un vis, acela de a dona din banii stransi de la Atelierul de creatie initiat de mine in liceu unor scopuri caritabile. https://www.facebook.com/pages/Atelier-de-creație/1376438042589969?ref=ts&fref=ts (PAGINA DE FB a activitatii pe care am desfasurat-o in liceul Andrei Saguna Brasov) Am ales cauzele tale, desi nu te cunosc fizic (inca), iti multumesc pt ca ma inspiri si pt ca existi!
01 Jul 2015
Haide Oana!
15 May 2015