Oana Mihăilescu - Organizatia Suedeza

Donez ziua mea de naştere tinerilor de la Organizaţia Suedeză pentru Autor Umanitar Individual

170 RON Donatii stranse
17% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii

 

Donez ziua mea de naştere tinerilor de la Organizaţia Suedeză pentru Autor Umanitar Individual.

Ei m-au învăţat să fiu cu adevărat recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate cu care sunt deja răsfăţată în viaţa mea!

Ei m-au făcut să înţeleg cât de mult merită să îmi iubesc propria viaţă pentru că pot să merg, să articulez cuvintele, să îmi exprim bucuria, frustrarea sau nemulţumirea prin cuvinte. Simplul fapt că văd şi admir culorile, că simt mirosul delicios al căpşunilor, muncesc, am propria mea familie sunt motive de bucurie pură.

Sunt şi mai conştientă de toate aceste aspecte, aparent minore pentru că am avut ocazia să îi cunosc pe ei, aceşti tineri care datorită condiţiilor precare de sănătate fizică şi intelectuală într-un fel sau altul le sunt refuzate micile bucurii ale vieţii!

Vreau cu ajutorul vostru, să contribui la reamenajarea centrului residential Delfinul, să oferim împreună condiţiile minime, decente în care aceştia să se poată odihni, pentru ca apoi să fie pregătiţi din toate punctele de vedere să înfrunte o nouă zi, să înveţe noi abilităţi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizatia Suedeza

Misiunea Organizaţiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi vârstnicilor prin servicii şi intervenţii adaptate nevoilor individuale.

Diferenţa stă în lucrurile mărunte!

Avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a strânge un buget de 6000 euro pentru remobilarea a trei centre rezidenţiale, ceea ce de mai bine de 20 de ani, inseamna ACASA, pentru tinerii nostri. Cu acesti bani vom inlocui  mobilierul vechi  si deteriorat de mai bine 22 de ani cu paturi, dulapuri, scaunele şi minibirouri precum şi accesoriile necesare noi.

Dăruiește ziua ta ~ 2014

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Multumesc pt ca mi-ai indeplinit un vis, acela de a dona din banii stransi de la atelierul de creatie initiat de mine in liceu unor scopuri caritabile. https://www.facebook.com/pages/Atelier-de-creație/1376438042589969?ref=ts&fref=ts Am ales cauzele tale, desi nu te cunosc fizic (inca) iti multumesc pt ca ma inspiri si pt ca existi!
01 Jul 2015
donatie de test
26 Aug 2014