Catalin Roman - Organizatia Suedeza

Alerg pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale severe

30 RON Donatii stranse
7.5% Complete
400 RON Target
1 Donatii

 

Salutare, sunt Catalin si fac sport de la 6 ani dar este pentru prima oara cand alerg pentru cineva care are nevoie de ajutor.

Mai mult, alerg pentru niste tineri minunati cu dizabilitati care nu au avut norocul sa fie ca noi si care au nevoie de conditii minime de odihna (paturi, saltele, lenjerii si dulapuri).

Doneaza si tu daca vrei sa sprijini alaturi de mine aceasta cauza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizatia Suedeza

Misiunea Organizaţiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi vârstnicilor prin servicii şi intervenţii adaptate nevoilor individuale.

Diferenţa stă în lucrurile mărunte!

Avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a strânge un buget de 6000 euro pentru remobilarea a trei centre rezidenţiale, ceea ce de mai bine de 20 de ani, inseamna ACASA, pentru tinerii nostri. Cu acesti bani vom inlocui  mobilierul vechi  si deteriorat de mai bine 22 de ani cu paturi, dulapuri, scaunele şi minibirouri precum şi accesoriile necesare noi.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituți

1 Donatii

04 Oct 2014