Sandica Popescu - Organizatia Suedeza

Alerg pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale severe

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Cei care ma cunosc, spun despre mine ca sunt omul pe care te poti baza atunci cand ai nevoie. Este adevarat, nu pot ramane indiferenta la problemele celorlalti si imi ofer sprijinul neconditionat.

Nevoile celorlalti reprezinta pentru mine o provocare!

Acum, voi face ceva ce nu am mai facut niciodata. Voi alerga pentru ca tinerii cu dizabilitati severe aflati in grija Organizatiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual sa aiba conditii de locuit cat mai bune.

Pentru remobilarea locuintelor am nevoie si de sprijinul vostru! Va puteti implica donand!

Sunt convinsa ca doar impreuna vom reusi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizatia Suedeza

Misiunea Organizaţiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi vârstnicilor prin servicii şi intervenţii adaptate nevoilor individuale.

Diferenţa stă în lucrurile mărunte!

Avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a strânge un buget de 6000 euro pentru remobilarea a trei centre rezidenţiale, ceea ce de mai bine de 20 de ani, inseamna ACASA, pentru tinerii nostri. Cu acesti bani vom inlocui  mobilierul vechi  si deteriorat de mai bine 22 de ani cu paturi, dulapuri, scaunele şi minibirouri precum şi accesoriile necesare noi.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituți

2 Donatii

04 Oct 2014
Iti tin pumnii!
03 Oct 2014