George Istrate - Organizatia Suedeza

Vreau sa le ofer bucuria unei mese calde

400 RON Donatii stranse
20% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii

 

Prima mea vizita la Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual a fost pentru mine un adevarat soc, impactul fiind unul foarte mare.

Am cunoscut oameni deosebiti, dar care se lupta zi de zi cu dizabilitatile severe pe care le au, oameni cu sindrom Down sau cu autism,practic tineri si copii care isi doresc ca ziua de maine sa le fie mai buna. 

Decizia mea de a ii ajuta sa adune resurse financiare a venit efectiv dupa ce am realizat cata nevoie de sprijin au acestia, cheltuielile cu sustinerea acestui proiect fiind foarte mari.

Va invit sa fiti alaturi de mine in demersul de a strange bani pentru a mobila si utila bucataria din cadrul centrului de zi al Organizatiei Suedeze. Numai mobilierul este estimat la 10.000 lei, utilarea acestei bucatarii aducand nevoile reale la un nivel mult mai ridicat.

Ne dorim sa le putem aduce bucuria mesei calde gatite in cadrul centrului chiar in bucataria proprie.

Orice donatie va fi sincer apreciata!

 

Multumesc,

George Istrate


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizatia Suedeza

Misiunea Organizaţiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi vârstnicilor prin servicii şi intervenţii adaptate nevoilor individuale.

O masa calda si sanatoasa!

Ajuta-ne sa strangem 10.000 ron pentru a dota si mobila aceasta bucataria, astfel incat sa putem gati o masa calda pentru copii si tinerii cu dizabilitati severe ce vin zilnic la noi in centru.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

3 Donatii

01 May 2015
29 Apr 2015
50 RON
Bafta maxima!
26 Apr 2015