Alerg pentru tinerii cu dizabilitati intelectuale severe

 

Oana Mihăilescu Organizatia Suedeza

2% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
1
Donații

Anul acesta este prima data cand particip la o proba de concurs din cadrul Raiffeisen Bank International Marathon 2014.

Alerg pentru ca imi place sportul si acesta este un mod sanatos de a imi educa proprii copii (am inceput antrenamentele pe stadion alergand cu ei)!

Alerg pentru ca vreau sa am un corp, un trup si o minte sanatoasa!

Alerg pentru ca sprijin proiectul: Diferenta sta in lucrurile marunte!

Dincolo de motivatia personala, alerg pentru ca sunt convinsa ca lucrurile marunte pot dface diferenta in viata tinerilor cu dizabilitati intelectuale ocrotiti de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual.

Acestia au dreptul sa se odihneasca in conditii decente, care sa le permita evolutia si dezvoltarea intelectuala in ciuda dizabilitatilor severe cu care se confrunta!

Daca credeti si voi in aceasta cauza puteti sa va uniti fortele cu mine si sa donati!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Organizaţiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi vârstnicilor prin servicii şi intervenţii adaptate nevoilor individuale.

Avem nevoie de susţinerea voastră, pentru a strânge un buget de 6000 euro pentru remobilarea a trei centre rezidenţiale, ceea ce de mai bine de 20 de ani, inseamna ACASA, pentru tinerii nostri. Cu acesti bani vom inlocui  mobilierul vechi  si deteriorat de mai bine 22 de ani cu paturi, dulapuri, scaunele şi minibirouri precum şi accesoriile necesare noi.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marathon Cursa individuală - 42.195 km - Cursa scaunelor rulante - distanță la alegere - Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă c

 

1 Donații

10 Sep 2014